Seminee

Tel
+4 0374.018.256
Email
office(at)semineeromania.ro
Seminee si cosuri de fum

Seminee cu peleti

PELETII, COMBUSTIBILUL PRACTIC SI CU CAPACITATE RIDICATA

Peletii sunt un produs din rumegus, presat de masini speciale in cilindri care pot avea diverse lungimi 1,5-2 cm  si 6 mm diametru. Caracterul compact da acestui tip de combustibil caracteristici de putere calorifica ridicata (p.c.i. 4.000-4.500 kcal/kg).

Peletii se disting prin umiditatea scazuta (mai mica de 12%) si prin densitatea sa crescuta precum si prin regularitatea materialului. O conditie necesara pentru productie este utilizarea de lemn natural, adica netratat cu substante corozive, adezivi sau vopsele, deci un produs ecologic.

Este o resursa cu o utilizare foarte comoda deoarece permite o autonomie de combustie chiar si pentru mai multe zile. Autonomie monitorizata electronic de un panou sinoptic de ultima generatie care regleaza regimul de functionare, diversificandu-l intre multiplele intervale orare ale zilei si in zile ale saptamanii, in functie de exigente si de necesitati.

Aceasta este o solutie care garanteaza o gestionare a incalzirii intr-adevar conform principiului comoditatii si al confortului.


Nici un produs in aceasta categorie!
 
EGS Building Construct 2009