Seminee

Tel
+4 0374.018.256
Email
office(at)semineeromania.ro
Seminee si cosuri de fum

Produse
Quito

Quito

 

Seminee Ruby Fires

   Atmosfera, confort si un cadru intim – acestea sunt doar cateva din particularitatile pe care le ofera semineul electric Ruby Fires. Design-ul finisajului Quito poate fi perfect incadrat intr-un interior modern datorita simplitatii si liniilor clare; acest finisaj are partea frontala din metal negru, iar panoul poate avea mai multe variante: metal negru, sticla neagra, piatra Castle cu efect de caramida, otel inoxidabil si otel Corten.
   Design-ul special permite ca inaltimea panoului sa poata fi modificata. Nova este un finisaj care poate fi combinat prevazut cu insertul Mystic Fire RF 40, certificat in intreaga lume.
   Semineele electrice sunt usor de instalat si nu necesita cos de fum. Odata conectat la o sursa de curent electric, acesta va incepe sa creeze focul prin intermediul unei combinatii de lumini si un motor cu o putere mica.
   Desi este un semineu electric, imaginea pe care o creeaza este una veridica si greu de diferentiat de flacara reala. Flacarile sunt ajustabile, se poate modifica intensitatea si stilul focului, astfel incat sa va puteti bucura de un semineu in orice zi a anului.

Insert electric: Mystic Fire RF 40
Flacara 3D ajustabila
Set lemne decorative

Date tehnice
Dimensiuni  
Lungime (cm) 60
Adancime (cm) 30
Inaltime (cm) 75
 
Alte specificatii  
Garantie (ani) 2
 
EGS Building Construct 2009