Seminee

Tel
+4 0374.018.256
Email
office(at)semineeromania.ro
Seminee si cosuri de fum

Seminee si sobe cu gaz sau electrice - Glen Dimplex - Faber
 
 
Seminee si sobe cu gaz sau electrice - Glen Dimplex - Faber Seminee si sobe cu gaz sau electrice - Glen Dimplex - Faber Seminee si sobe cu gaz sau electrice - Glen Dimplex - Faber Seminee si sobe cu gaz sau electrice - Glen Dimplex - Faber

Fondat în 1973, Glen Dimplex este un important grup international avand peste zece mii de angajati pe intinderea a patru continente.
     Glen Dimplex este cel mai mare producator mondial de încalzire electrica și detine, de asemenea, importante pozitii la nivel mondial pe piata aparatelor de uz casnic, racire, ventilatie, precum și solutii de energie regenerabila (BIO).
     In decursul a peste  jumatate de secol, Glen Dimplex si-a construit o reputatie solida de afaceri la nivel mondial, castigand increderea clientilor in produsele brand-urilor apartenente. Cu un portofoliu dinamic de produse, Glen Dimplex s-a pozitionat strategic pentru a raspunde provocarilor pietei de maine.
    Glen Dimplex este lider global in dezvoltarea si distribuirea extrem de eficienta a unei game variate de produse, a numeroase solutii pentru incalzirea spatiului si a apei, precum si sisteme de gestionare a energiei.
    Glen Dimplex se bazeaza pe o tehnologie cu emisii scazute de carbon care nu numai ca protejeaza mediul, ci este si o tehnologie economica, de viitor. Acest lucru presupune economisire de combustibil, dar si o intretinere usoara. Sistemele noastre le permit clientilor sa reduca emisiile de CO2 si sa minimalizeze costurile curente.
    
De ce Glen Dimplex?
    Nimic nu se compara cu efectul pe care il are un semineu sau iti ofera un sentiment minunat de confort si comoditate. Semineele deschise pot fi incomode.
    De asemenea, in cazul unui semineu cu gaz trebuiesc luate in considerare constrangerile legate de cosul de fum si conexiunea la gaz, durabilitatea si costul instalatiei, precum si necesitatea reviziilor anuale. Cu un semineu electric Glen Dimplex nu trebuie sa va ganditi la niciunul din aceste lucruri. Toate semineele sunt echipate cu un cablu de alimentare la o sursa de curent electric si majoritatea nu necesita un loc special amenajat. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l adaptati la o sursa de curent.

Experienta
    Nimeni nu are mai multa experienta pe aceasta piata ca si Glen Dimplex – de fapt noi fabricam de peste 60 de ani seminee electrice si in tot acest timp ne-am situat in mod constant in top in ceea ce priveste dezvoltarea produselor. Efectul unic al flacarii – OptiFlame – este cel mai bine vandut efect de flacara electrica din lume si am introdus recent un nou efect – Opti-Myst care este primul efect real de fum electric si flacara in varianta tridimensionala.

Siguranta

    Odata cu semineul electric Glen Dimplex primiti in plus si garantia CE, ceea ce inseamna ca toate semineele noastre au fost realizate in conformitate cu cele mai riguroase cerinte de siguranta in ceea ce priveste aparatele electrocasnice.
    Nicio alta companie nu va ofera atatea avantaje ca si Glen Dimplex. Oricare ar fi gusturile dvs – ultramodern, traditional sau clasic – Glen Dimplex are un semineu care sa se potriveasca decorului si stilului dvs de viata.

Semineele electrice – viitorul
    Semineele electrice Glen Dimplex ofera multe beneficii in ceea ce priveste economisirea energiei care nu va ajuta doar sa economisiti bani, dar reduce si emisiile de carbon.
    Spre deosebire de flacara de gaz, „flacarile” unui semineu electric pot fi folosite in mod independent fara a degaja caldura pentru a va putea bucura in continuare de ambientul pe care il ofera acestea in serile racoroase sau cand sistemul central de incalzire este pornit fara a supraincalzi.
    Cand vine vorba de incalzire, cele mai multe modele au ca si caracteristica o functie de setare a caldurii pentru a putea reduce cantitatea de energie utilizata, aceasta particularitate realizandu-se prin intermediul unui termostat pentru un maximum de confort si eficienta.
    Toate semineele Glen Dimplex sunt 100% eficiente in momentul utilizarii si, spre deosebire de celelalte seminee decorative nu irosesc caldura prin cosul de fum.
    Create sa se adapteze ambelor tipuri de sisteme, traditional si contemporan, semineele sunt fabricate la un nivel foarte ridicat pentru a asigura cadura timp indelungat, confort si satisfactie, toate acestea impreuna cu avantajele si asteptarile care vin odata cu notorietatea brand-ului.

Opti-Myst – o tehnologie revolutionara pentru categoria semineelor electrice.
    Glen Dimplex, creatorul celui mai bine vandut efect de flacara electrica OptiFlame,va prezinta un alt efect de flacara uimitor- Opti-Myst. Aproape real, OptiMyst va va captiva din momentul in care il veti vedea.
    Utilizand tehnologia moderna Glen Dimplex a creat cel mai realist efect de flacara si fum intalnit la un semineu electric – o iluzie atat de eficienta pe care va provocam sa o comparati cu cea reala.
    Efectul tridimensional utilizeaza tehnologia ultrasonica adaptata cerintelor comerciale pentru a crea aburii care, impreuna cu lumina, produc „flacarile” si „fumul”. Acestea in combinatie cu lemnele si cenusa Optiglo produc un efect care depaseste toate asteptarile dvs in ceea ce priveste semineul electric.

 

    Faber face parte din grupul Glen Dimplex, o companie internationala care este lider de piata in sistemele de incalzire electrica. Faber este unul dintre liderii de pe piata europeana, atat pentru gama semineelor electrice, cat si pentru a celor cu gaz. Tehnologia originala si inovativa, stilul elegant si senzatia unica pe care o ofera focul va asigura ca aceste sisteme de incalzire se pot adapta cu usurinta in orice spatiu al locuintei. Pe langa arzatoarele electrice si cele cu gaz, Faber detine si o linie de sobe cu lemne si seminee pentru exterior.

     Cercetarea si dezvoltarea sunt doua dintre valorile esentiale pe care se bazeaza Glen Dimplex. Din colaborarea dintre Faber si Glen Dimplex, Faber promoveaza colectia de top din gama semineelor electrice.
    Efectul Optiflame
Tehnologia patentata a „flacarilor electrice” ofera un efect ajustabil si realistic al flacarilor. Toate arzatoarele electrice sunt echipate cu o telecomanda astfel incat, doar cu o apasare de buton, va puteti bucura de imaginea „focului electric” care poate fi cu usurinta reglat.
In cadrul tehnologiei Optiflame se utilizeaza noile tehnici LED care ofera senzatia unor lemne care ard cu adevarat. Elementul care intregeste imaginea focului este reprezentat de finisaj. Forma si tipul materialului din care este construit finisajul sunt cele doua caracteristici care fac diferenta intre stiluri. Faber comercializeaza finisaje dintr-un material care imita marmura, o combinatie intre marmura neslefuita si material sintetic din care vor rezulta diverse modele.
Focul Opti–myst
Gama de seminee Opti – myst a revolutionat focul electric clasic prin introducerea efectului flacarii 3D si a fumului. Aceasta flacara este creata cu ajutorul unui rezervor de apa, 5-8 becuri de 50 Watt si 1 sau 2 evaporatoare. Cand rezervorul de 1,3 litri este plin, semineul va arde timp de 8-10 ore, iar prin aburii degajati se va inbunatati nivelul de umiditate din incapere.
Semineele electrice pot fi instalate oriunde doriti. Sunt prietenoase cu mediul inconjurator, usor de utilizat si nu prezinta nici un pericol pentru copii. Oricat de reala ar parea, flacara nu va deveni niciodata prea fierbinte.
Gama Opti-Myst Slim line
O noua gama introdusa de Faber o constituie semineele Opti-Myst Slim line care au drept caracteristica principala dimensiunea redusa. Acest nou produs are aceleasi avantaje ca si produsele actuale Opti-Myst, dar este mult mai usor de instalat si amplasat datorita echipamentului mobil.  
Faber investeste timp si cercetare in dezvoltarea flacarilor de ultima generatie pentru semineele cu gaz. Impreuna cu aceasta investitie Faber a patentat patru arzatoare speciale fiecare cu trasaturi specifice unice.
Log Burner
Log Burner are un set de lemne ceramice in mijlocul carora se gaseste flacara. Acest arzator poate fi comparat cu un mic foc de tabara.
Flat Burner
Flat Burner are ca accesorii setul de lemne ceramice sau pietre decorative, iar flacara este cuprinsa in intreg arzatorul.
Emberbed Burner
Emberbed Burner distribuie flacara in tot semineul intr-o maniera eleganta. Este disponibil cu lemne sau pietre decorative.
Step Burner
Step Burner este cel mai revolutionar arzator Faber disponibil pe piata semineelor decorative. Este un semineu cu gaz care poate fi ajustat intr-o maniera unica. La capacitate maxima flacarile sunt vizibile in intreg arzatorul si pe masura ce nivelul de caldura se diminueaza flacara se centreaza si devin tot mai mici.

Doua dintre motivele pentru care sa optati pentru un semineu cu gaz sunt comoditatea si confortul. De aceea multe dintre seminee includ o telecomanda. Insa Faber a mai facut un pas: impreuna cu ultimele modele a introdus o telecomanda avansata, moderna cu un sistem de pornire electric, temporizator si termostat.
Un semineu amplasat pe un perete arata minunat. Cu toate acestea un semineu are nevoie de spatiu, iar instalatia trebuie sa fie mascata cu ajutorul unui finisaj. Acesta este construit din materiale rezistente la temperaturi ridicate cum ar fi tapetarea cu fibra de sticla  sau cu un material special (plasterwork). Grilele de convectie sunt fixate pe fiecare parte a semineului pentru a reduce orice alta constructie adiacenta.  

 

 
EGS Building Construct 2009