Seminee

Tel
+4 0374.018.256
Email
office(at)semineeromania.ro
Seminee si cosuri de fum

Seminee Ruby Fires
 
 
Seminee Ruby Fires Seminee Ruby Fires

     Cu o traditie de peste 10 ani, Ruby Fires a adus o vasta colectie de seminee decorative care nu necesita un sistem de cosuri de fum. Filosofia Ruby Fires este de a aduce caldura in locuinte, focul fiind elementul-cheie, insa intr-un mod sigur si confortabil.
     Ruby Fires s-a straduit dintotdeauna sa creeze focul perfect. Pentru semineele cu bioetanol acest lucru inseamna, in primul rand, siguranta, in timp ce pentru cele electrice obiectivul este de a crea focul in cel mai realist mod cu putinta.
    Ambitia si pasiunea pentru inovatii sunt doar doua din valorile pe care se bazeaza in producerea semineelor, cercetarile in domeniu fiind permanente, iar produsele mereu imbunatatite atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Un salt catre evolutia tehnica a fost introducerea celei mai realiste flacari electrice – 3D.
Calitatea este conditia de baza, iar principalul obiectiv este de a raspandi focul drept un element sigur, in intreaga lume. In prezent, Ruby Fires este activ in toata Europa si, de curand, a facut un pas si peste hotare.
Principala caracteristica a semineelor Ruby Fires consta in maleabilitate. Fiecare dintre ele pot fi cu usurinta amplasate sau mutate, fara ajustari speciale necesare instalarii.
Unicatul arzator patentat Ruby Fires Bio Flame® este un insert revolutionar care foloseste drept combustibil, bioetanol. Acest nou produs a fost testat pentru utilizare, emisii de substante nocive si caldura produsa, obtinand certificatul Tüv GS.
 Arzatorul cu bioetanol  Bio Flame se remarca intre alte produse care folosesc acest tip de combustibil, deoarece este fabricat dintr-un material ceramic unic ce absoarbe bioetanolul. Prin urmare, nu arde lichidul pur, ci gazul inofensiv eliberat treptat. Rezultatul este un camin cu bioetanol usor de aprins si care ofera o flacara frumoasa si constanta.
Mai mult decat atat, Bio Flame este un arzator cu bioetanol care ofera flexibilitate. El poate fi combinat cu unul din finisajele din gama complexa Ruby Fires sau poate fi plasat in cadrul unui semineu deja existent. Colectia de finisaje se compune dintr-o varietate de materiale, precum inox sau diferite tipuri de lemn si colectia din piatra introdusa de cativa ani, Fossil Stone (o piatra unica ce se aseamana cu marmura bruta sau slefuita, plasata pe o baza din lemn) si Castle Stone (o combinatie de piatra nefinisata si material sintetic ce produce efectul unei structuri similare cu cea a gresiei, greutatea fiind relativ redusa).
     Arzatorul revolutionar Bio Flame produs de Ruby Fires reprezinta semineul decorativ cu bioetanol al viitorului. Bioetanolul utilizat pentru seminee este cea mai recenta tendinta intrucat acest tip de combustibil este foarte prietenos cu mediul, nu produce fum sau cenusa.
    Desi sunt concepute, in principal, in scop decorativ, pentru a da farmec si a face atmosfera in orice incapere a casei, semineele cu bioetanol Bio Flame aduc si un plus de caldura. Pentru a ajunge la combinatia optima dintre atmosfera, siguranta, confort si caldura pentru caminul dumneavoastra in orice moment doriti, alegerea e clara: un semineu cu bioetanol de la Ruby Fires.
    Atmosfera, confort si un cadru intim – acestea sunt doar cateva din particularitatile pe care le ofera gama de seminee electrice Ruby Fires. Pentru a beneficia de toate acestea nu sunt necesare ajustari speciale, ci doar conectarea la o sursa de curent electric si va veti bucura de un semineu in orice zi a anului.
    Un semineu electric este elementul care completeaza orice casa. Acesta poate purta amprenta personala intrucat se poate alege dintr-o varietate de modele si culori. Fie ca sunt diferite tipuri de lemn sau de piatra, inox sau sticla, orice combinatie insert – finisaj este posibila astfel incat semineul sa devina punctul de atractie al casei, indiferent daca este inchis sau deschis va oferi mereu un cadru minunat.
    La fel ca si arzatoarele cu bioetanol Bio Flame, semineele electrice sunt usor de instalat si nu necesita cos de fum. Odata conectat la priza, acesta va incepe sa creeze focul prin intermediul unei combinatii de lumini si un motor cu o putere mica. Desi este un semineu electric, imaginea pe care o creeaza este una veridica si greu de diferentiat de flacara reala. Acest lucru se datoreaza si caldurii pe care o degaja. Flacarile sunt ajustabile, se poate modifica intensitatea caldurii si stilul focului.
    De la o forma moderna pana la un stil clasic, posibilitatile sunt aproape nelimitate in realizarea unei combinatii reusite pentru un semineu electric. Produsele Ruby Fires din aceasta gama sunt de top, avand potentialul de a va oferi placere si caldura mult timp de acum inainte.
    Orice semineu Ruby Fires poate fi descris in doar cateva cuvinte: siguranta, comoditate, mobilitate, varietate, stil si calitate. Indiferent de semineul Ruby Fires pentru care optati, veti beneficia de un produs care poate concura cu succes oricand cu alte seminee din aceeasi categorie.

 
EGS Building Construct 2009